Megjelent Téti István két új könyve, az 5-8 éveseknek szóló mesekönyv, valamint a tinédzser kalandregény. A szerző most is klasszikus értékeket közvetít modern köntösben.

A Kipp egy elragadó és izgalmas mesekönyv, ami bájos történetekkel szórakoztatja a gyermekeket, miközben olyan klasszikus értékeket tanít, mint az őszinteség, a becsület, a bátorság, a barátainkért való kiállás, a szülők és az idősek tisztelete, a másoknak való segítségnyújtás vagy az önzetlenség. Gyönyörű illusztrációkban gazdag, lebilincselő mesekönyv sok tanulsággal.

Részletes bemutató, beleolvasás, megrendelés >

A Darwin Wells a Vadak földjén egy letehetetlen könyv, ami többet ad puszta szórakozásnál. Lélegzetelállító ifjúsági kalandregény, ami mesterien közvetíti az olyan, kihalófélben lévő, tradicionális értékeket, mint a becsület, a férfiasság és nőiesség, az illem, a bátorság, vagy az erkölcsök tisztelete. Valósághűen ábrázolja az élet kegyetlenségét és szépségét, a nemes szív, az erős akarat és az elszántság diadalát. Lenyűgöző és inspiráló alkotás korunk ifjú hölgyei és urai számára.

Részletes bemutató, beleolvasás, megrendelés >

„A becsület, az önzetlenség, a kitartás, a jó modor és a klasszikus fiú-lány kapcsolat mind olyan érték, aminek sosem szabadna kimenni a divatból. Könyveimmel igyekszem ezek magvait elültetni az ifjú generációban.”

Téti István