Megjelent Téti István két új sikerkönyvének 2. kötete: az óvodás-kisiskolás korosztály kedvence, a Kipp, valamint a tinédzserek között hódító Darwin Wells folytatása.

Kipp II. könyv

A bestselleríró Téti István nagy sikerű könyvének folytatása ismét izgalmas és elbűvölő meséken keresztül tanít tradicionális értékeket a mai modern gyerekek számára. Varázslatosan szép illusztrációk, humoros és izgalmas történetek sok fontos tanulsággal – ezt nyújtja a Kipp második kötete.

Részletes bemutató, beleolvasás, megrendelés >

Darwin Wells a dzsungel mélyén

Dráma és bosszú, szerelem és szenvedés, csalódás és remény elevenedik meg Téti István legújabb művének lapjain, ami méltó folytatása a nagy sikert aratott első résznek. Darwin, Melody és Mandla mellett új főszereplőket ismerhetünk meg, valamint most is hűen szolgálja gazdáit a leopárd, a mongúz és a sólyom ebben a lüktető, színes, sodró lendületű kalandregényben. A Darwin Wells a dzsungel mélyén ismét egy letehetetlen alkotás a klasszikus értékeket képviselő, modern ifjúsági könyvek bestsellerszerzőjétől.

Részletes bemutató, beleolvasás, megrendelés >

„A becsület, az önzetlenség, a kitartás, a jó modor és a klasszikus fiú-lány kapcsolat mind olyan érték, aminek sosem szabadna kimenni a divatból. Könyveimmel igyekszem ezek magvait elültetni az ifjú generációban.”

Téti István