Téti István: A Halhatatlan Könyv

A Halhatatlan Könyv egy elbűvölő misztikus kalandregény tele hajmeresztő fordulatokkal és fontos mondanivalókkal a tinédzserek számára.

A bestsellerszerző Téti István új ifjúsági regénye nem csupán lebilincselő kalandokat és remek szórakozást kínál, hanem mesterien példázza, mi a bátorság, a bajtársiasság, a józan ítélőképesség, továbbá arra is rávilágít, milyen teremtő- vagy épp pusztító ereje van saját döntéseinknek. A lenyűgöző stílusban megírt, műfaja ellenére rendkívül realisztikus, nagyszabású történet magával ragadja az olvasót az első oldalaktól kezdve egészen a meghökkentő végkifejletig.

Nézd meg a részletes leírást, olvass bele a könyvbe és rendeld meg itt:

Tovább a könyvhöz >

Téti István: VINI – Bocsánat, nem akartam rosszat

Téti István új mesekönyvéből ismét sok-sok hasznos dolgot tanulhatnak meg a gyerekek, miközben izgalmakban és nevetésben sem lesz hiány.

Vince – becenevén Vini – roppant szórakoztató egyéniség, akinek élete tele van mókával és persze kalanddal. Akaratán kívül gyakran okoz kalamajkát, ám mentségére szóljon, hogy mindig tanul a hibáiból, s vele együtt gyermekeink is okulhatnak.

Az Anton és a Kipp sikersorozatok után egy újabb bűbájos mesekönyv a kortárs gyerekirodalom egyik legnépszerűbb szerzőjétől.

Nézd meg a részletes leírást, olvass bele a könyvbe és rendeld meg itt:

Tovább a könyvhöz >